Direct contact? Bel 088 - 706 08 04 of mail naar service@elektrovacature.nl

Voor Leerlingen

Stages zoeken

Voor ZZP'ers

Opdrachten zoeken

Voor Werkgevers

Kandidaten zoeken

Voor Werknemers

Vacatures zoeken

Volledig zelfstandig werkend (CSI32391)

Woonplaats: Hilversum
Assistent monteur elektrotechniek, Monteur elektronische bedrijfsinstallaties (MBI), Monteur sterkstroom installaties (MSI), Eerste monteur sterkstroom installaties (EMI)
VOL VCA
Werk- en leerstages (BBL en/of BOL), Utiliteitsbouw, Mutatiewerk (vastgoedbeheer), Burgerwerk, Onderhoud renovatie
Volledig zelfstandig werkend

Presentatie

Momenteel ben ik werkzaam als zzp-er, echter wil ik hier op korte termijn mee stoppen. Via deze weg ben ik op zoek naar een Installatiebedrijf (E), waar ik aan de slag kan als Service -en storingsmonteur (woningen en/of gebouwen).

Ik ben 41 jaar oud en woonachtig in Hilversum. Ik ben opgeleid tot eerste monteur (EMSI) aangevuld met diversen cursussen en trainingen.

Ik ben begonnen als monteur bij Gooiland. Mijn werkzaamheden hier bestanden voornamelijk uit het bouwen en installeren van kasten (buitendienst). Na 3 jaar heb ik de stap gemaakt richting Lankreyer Elektrotechniek, wat 2001 is overgegaan in Ketelaar Installatietechniek. Ik ben hier begonnen als monteur (E + W), echter doorgegroeid richting storingsmonteur aan woningen -en bedrijfsinstallaties. Na 10 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt besloot ik in 2004 voor mezelf te beginnen. Op het hoogtepunt had ik 6 medewerkers in dienst. Als installatiebedrijf richten wij ons op alle voorkomende werkzaamheden bij woningen en panden. Hierbij kunt u denken aan; vervangen van meterkasten, cv ketels, preventief onderhoud aan daken, goten e.d. Daarnaast hield ik mij bezig met de bedrijfsadministratie, het plegen van acquisitie en het aansturen van de projecten / personeel. Wegens teruglopende werkzaamheden in combinatie privé omstandigheden ben ik in 2013 overgestapt naar Sodexo Altis. Uiteindelijk heb mijn bedrijf in 2015 opgeheven. Bij Sodexo Altis ben ik 2 jaar werkzaam geweest in de rol van Quick Response Team Coördinator. Mijn werkzaamheden hier bestonden uit het verhelpen van eerstelijns storingen aan gebouw gebonden installaties; cv installaties, luchtbehandeling, elektrotechnische storingen, sprinkler installaties liften en deuren. Ik heb kennis omtrent PLC, meet -en regeltechniek, pneumatiek, elektro -en mechanische werkzaamheden hier goed kunnen inzetten en tevens kunnen vergroten. Na 2 jaar besloot ik elders verder te gaan als Service -en storingsmonteur (E). In eerste instantie bij MIT Installatie en later bij ETB van Barneveld.

In 2017 ben ik met een burn-out in de ziektewet terecht gekomen. Een combinatie van te veel werk en privé. In april 2018 heb ik mijn werkzaamheden hervat, echter nu als zzp-er en voor 24 uur in de week. Enerzijds om mezelf in bescherming te nemen (burn-out), anderzijds vanwege de zorg van mijn zoon.

IK ben volledig inzetbaar op de maandag, woensdag en donderdag. Buitenschooltijden op dinsdag en vrijdag ben ik wel standby en/of in goed overleg in te plannen.

Mocht u op basis van mijn CV interesse hebben? Ik kom graag langs voor een persoonlijke kennismaking.
Benader kandidaat!
Aangemeld op: 04 - 04 - 2019

Kandidaat gevonden?

1. Maak een account aan
2. Kom in contact

Elektrovacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.