Direct contact? Bel 088 - 706 08 04 of mail naar service@elektrovacature.nl

Voor Leerlingen

Stages zoeken

Voor ZZP'ers

Opdrachten zoeken

Voor Werkgevers

Kandidaten zoeken

Voor Werknemers

Vacatures zoeken

Zelfstandig meewerkend - eenvoudig (CSI26387)

Woonplaats: Gorinchem
Rijbewijs B
Monteur elektrotechnische installaties
B VCA, Bedrijfshulpverlening (BHV)
Laagspanning & verlichting, Mutatiewerk (vastgoedbeheer), Burgerwerk, Onderhoud renovatie
Zelfstandig meewerkend - eenvoudig
Algemeen - demonteren van componenten en kabels/leidingen, Algemeen - assembleren van deelproducten, Algemeen - installeren kabeldraagsystemen, Laagspanning & verlichting - het lezen van installatietekeningen, Laagspanning & verlichting - installeren van verdeel- en groepen kasten, Laagspanning & verlichting - installeren van elektrotechnische producten, Laagspanning & verlichting - kabel trekken, Laagspanning & verlichting - repareren van elektrotechnische installaties, Laagspanning & verlichting - tekeningen en schema s kunnen lezen, Laagspanning & verlichting - het plaatsen van een wandgoot, Laagspanning & verlichting - het lezen van een stroomkringschema, Laagspanning & verlichting - draad trekken, Laagspanning & verlichting - het opbouwen van een huisinstallatie (3fase), Laagspanning & verlichting - sleuven zagen, Laagspanning & verlichting - Zoeken en oplossen van storingen, Laagspanning & verlichting - het lezen van een installatieschema, Laagspanning & verlichting - het lezen van een bedradingschema, Laagspanning & verlichting - zichtwerk installeren, Laagspanning & verlichting - kennis op het gebied van aarding, Laagspanning & verlichting - instellen frequentieregelaars, Laagspanning & verlichting - afmontage (wcd s schakelmateriaal etc), Maritieme installatie - Storingen verhelpen, Maritieme installatie - Werking van elektronische detectoren, Maritieme installatie - Het aanleggen van bekabeling en randapparatuur, Maritieme installatie - Beheer, onderhoud en service plegen, Maritieme installatie - Het aanleggen van functiebehoud leidingen

Presentatie

Ik wil graag deze weg aangrijpen om mijzelf te presenteren bij u, mijn naam is Housain ik ben woonachtig in Gorinchem. Op dit moment werk ik bij Akzo Nobel als procesoperator. Ik doe dit nu 5 jaar en ben hier beland in de crisis tijd omdat er toen te weinig werk in de installatie was. Graag wil ik weer terug in de elektrotechniek en dan met name de service en onderhoudskant op. Ik heb bijna 6 jaar ervaring en ben bereid verdere cursussen te volgen en mij op die manier waardevoller te maken voor uw bedrijf.

Ook heb ik wat ervaring in de scheepsinstallatie en heb dit 3 jaar gedaan toen het economisch wat minder werd. Daarvoor heb ik voor een wat kleiner bedrijf gewerkt wat meer in het particuliere/ burgerwerk zat en ook veel onderhoud deed.
Ik heb een BOL opleiding gevolgd en daarna nog een ICT opleiding waarna ik ben gaan werken.

Verder heb ik mijn VCA en verschillende EHBO cursussen gedaan vergelijkbaar met BHV echter heb ik dus geen officieel BHV diploma.

Graag kom ik mijn CV persoonlijk bij u toelichten.
Benader kandidaat!
Aangemeld op: 09 - 04 - 2018

Kandidaat gevonden?

1. Maak een account aan
2. Kom in contact

Elektrovacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.